Diensten en prijzen

Coaching

CreaRatio biedt coaching op persoonlijk niveau en op teamniveau.  

  • Coaching van de medewerker(s) om ziekteverzuim te verlagen en/of functioneren en balans te verhogen. Je komt meer in je innerlijke kracht te staan. De energieflow zal stromen waardoor je een groeispurt maakt. Eenmalig of in een traject te volgen. 
  • Twijfel je of heb je vragen? Vraag een gratis overleg aan!  

Dansworkshop bij OpenJeHart

Workshops & Training

CreaRatio geeft laagdrempelige sessies in welzijn van hart en geest. In de sessies is er focus op een bepaald thema zodat de deelnemer nieuwe inzichten leert toe passen op zijn/haar eigen leven. Het zelfoplossend vermogen van het individu en het team wordt groter. Zoals mindfulness, persoonlijke thema’s als omgaan met stress en negatieve emoties maar ook thema’s als het verbeteren van samenwerking en communicatie binnen het team. Misschien kan jouw team ook een boost gebruiken van CreaRatio. Stuur mij een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.  

PrijzenZelfhulptools

Waarom CreaRatio?

In mijn onderzoek naar werk-prive balans is aangetoond dat 46% van werk-privé balans verklaard wordt door werkeisen (mentale, fysieke activiteiten die inspanning vergen) en zelf-effectiviteit (copingsmechanisme).  

CreaRatio helpt in het verlagen van werkeisen en verhogen van zelf-effectiviteit door hulpbronnen aan te reiken. De hulpmiddelen zorgen voor het psychologische proces van het opwekken van positieve energie. Deze hulpbronnen zijn gebaseerd op analytische, creatieve en spirituele aspecten. Wat uniek is aan mijn werkwijze is het combineren van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijk levensonderzoek. Deze combinatie geeft een balans in het totale brein en wekt een leerhouding op bij de coachee. 

Vragen?

Voor CreaRatio is het de gewoonste zaak van de wereld om onmiddellijk op de vraag van de klant in te spelen, 24/7 staat CreaRatio dan ook voor je klaar!