Diensten en prijzen

Coaching en counseling

CreaRatio biedt coaching services op persoonlijk niveau en op teamniveau.  

  • Coaching voor de medewerker(s) aan de hand van een 5-stappen model wat zich richt op het verhogen van werk-privé balans en een adaptief leerattitude. Eenmalig of in een traject te volgen. 
  • Counseling is een verdiepend traject wat zich richt op het versterken van innerlijke balans. We werken met zelfkennis, intuïtie, creativiteit en mindfulness. Eenmalig of in een traject te volgen. 
  • Tarotcoaching, spiritueel consult. Een coaching sessie gericht op spiritueel inzicht. 
  • Weet je nog niet wat bij je past? Vraag een gratis overleg aan!  

Dansworkshop bij OpenJeHart

Workshops & Training

CreaRatio geeft laagdrempelige workshops voor teams in dans, mindfulness en creativiteit. In de sessies is er focus op een bepaald thema zodat de deelnemer nieuwe inzichten leert toe passen op zijn/haar eigen leven. Het zelfoplossend vermogen van het individu en het team wordt groter. Misschien kan jouw team ook een boost gebruiken van CreaRatio. Stuur mij een berichtje om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe training is in de maak! Meer details volgen. 

PrijzenZelfhulptools

Waarom CreaRatio?

In mijn onderzoek naar werk-prive balans is aangetoond dat 46% van werk-privé balans verklaard wordt door werkeisen (mentale, fysieke activiteiten die inspanning vergen) en zelf-effectiviteit (copingsmechanisme).  

CreaRatio helpt in het verlagen van werkeisen en verhogen van zelf-effectiviteit door hulpbronnen aan te reiken. De hulpmiddelen zorgen voor het psychologische proces van het opwekken van positieve energie. Deze hulpbronnen zijn gebaseerd op analytische, creatieve en spirituele aspecten. Wat uniek is aan mijn werkwijze is het combineren van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijk levensonderzoek. Deze combinatie geeft een balans in het totale brein en wekt een leerhouding op bij de coachee. 

Vragen?

Voor CreaRatio is het de gewoonste zaak van de wereld om onmiddellijk op de vraag van de klant in te spelen, 24/7 staat CreaRatio dan ook voor je klaar!