Voor wie

Coachingsmodel CreaRatio

Het model hieronder is de basis voor mijn coaching. In mijn eerdere onderzoek naar werk-privé balans is gebleken dat werkeisen en zelf-effectiviteit voor 46% werk-privé balans verklaren. Met de inbreng van CreaRatio neemt werk-privé balans toe door het verlagen van het uitputtende effect van inspanning en het beter kunnen copen van stress. Met het verlagen van uitputting en opwekken van energie komt tevens ruimte vrij voor het verlagen van verzuim. De toegevoegde waarde van CreaRatio is het inrichten en aanbieden van hulpbronnen toegespitst op betere output voor de coachee en de organisatie waar hij/zij voor werkt. Voor de zakelijke markt heb ik een leerprogramma ontwikkeld voor een hoger werk-privé balans en lager verzuim. Particulieren kunnen ook coaching volgen gericht op het verhogen van privé balans.

Zakelijk

Medewerker
Voel je je gespannen, uitgeput, heb je te maken met een hoge werkdruk? Wil je effectiever werken aan je doelen? Kun je begeleiding gebruiken in je (nieuwe) werk-privé situatie? Misschien moet je re-integreren na een burnout? Of heb je meer te maken met innovatie en wil je meer kansen creëren? Of daarentegen het downsizen van verantwoordelijkheden? CreaRatio is een specialist in leren omgaan met verandering. Jij krijgt een leerhouding wat blijft en aanstekelijk is voor anderen om je heen. Gun jezelf een traject bij mij. In samenwerking met jou en je leidinggevende maken we van jou een nog effectievere medewerker. 

Leidinggevende
Heb je te maken met overspannen medewerkers? Wil je betere teamprestaties? Voorkom ongeïnspireerde medewerkers en zet CreaRatio in bij het voorkomen en managen van weerstand bij werkveranderingen. Sta voor leiderschap en een open leeromgeving om het beste uit je medewerkers te halen.

HR en Management
Hebt je last van een hoog ziekteverzuim of wil je dit liever voorkomen? Is talentontwikkeling en duurzaamheid een prioriteit in je organisatie? Sta je voor goed werkgeverschap en een agile leercultuur om je HR doelstellingen te realiseren? CreaRatio faciliteert in het verlagen en voorkomen van (hoge) ziekteverzuim kosten, het verhogen van productiviteit en het stimuleren van leren en ontwikkeling van de medewerkers.

Voor de zakelijke doelgroep bied ik een leerprogramma (zie hieronder) aan om werkeisen te reduceren en zelf-effectiviteit te verhogen door het onderzoeken naar-, inrichten- en toepassen van hulpbronnen en persoonlijke bronnen. Wil je meer weten over het leerprogramma? Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Particulieren

Wil je een groeispurt maken in je persoonlijke ontwikkeling? Zit je met onzekerheden en angsten? Word je geconfronteerd met een nieuwe situatie wat meer van je aanpassingsvermogen vraagt? Ik begeleid je naar je kern en vandaar uit gaan we aan de slag met het bijwerken van je leerpatronen om meer voordeel uit je situatie te halen. Coaching voor particulieren doe ik door een verkort traject, een strippenkaart en tarotcoaching. Wil je aan de slag met je persoonlijke doelen? Dit is je kans! Neem contact met mij op.  

Fases leerprogramma Toelichting
1. Verrichten van behoefte-onderzoek
Analyse van huidige balans en stellen van balans doelen
2. Inrichten leer- en ontwikkelinstrumenten
Onderzoeken en opzetten van leeromgeving
3. Begeleiden van sessies 
Opwekken van zelf-ontwikkelingsproces (toepassen van bronnen)
4. Zelf-ontwikkeling medewerker/ team
Bijsturing in leerproces
5. Evaluatie leerproces
Evalueren van ontwikkeling en bespreken van balansdoelen en next steps

Vragen?

CreaRatio sluit zoveel mogelijk aan op jouw proces. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen en samen resultaten neer te zetten!